Оратівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
24 Квітня 2024 р

До уваги учасників освітнього процесу!

На Вінниччині з 14 березня відновлюється дистанційне навчання.

З 14.03. 2022 у закладі освіти відновлюється освітній процес за дистанційною формою навчання згідно розкладу уроків.

До уваги батьків учнів, які тимчасово змінили місце проживання!

З 14.03.2022 за належних умов в закладі освіти планується відновлення освітнього процесу за дистанційною формою навчання. Тому, у ваших дітей шкільного віку є можливість приєднатися до нашої шкільної родини. Потрібно подати заяву до закладу освіти.

 

   ПОСИЛАННЯ НА РОЗКЛАД УРОКІВ ТА ДЗВІНКІВ

                       ПОСИЛАННЯ НА ПЛАТФОРМУ  MEET 1-11 класи, MEET 1-4 класи

                           ПОСИЛАННЯ НА САЙТ НОВІ ЗНАННЯ

Електронні версії підручників

МОН спільно з компанією Google Україна створило Всеукраїнський онлайн-розклад. Він містить посилання на відеопояснення та макети підручників, а також завдання та психологічні вправи.

Режим дистанційного навчання у другому семестрі 2021/2022 навчального року триватиме з 14 березня 2022 року до видання окремого наказу. У разі повітряної тривоги, уроки будуть призупинятися і  відновлюватися після сигналу відбою тривоги. Нам важливо, щоб діти поверталися до звичного для себе життя і навчалися у школі. Заклад освіти забезпечує можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово переїхали, у зв’язку з воєнними діями на території України.

Крім шкільних уроків, учні можуть займатися освітньою діяльністю на Всеукраїнських on line платформах, які в період воєнного стану є безкоштовними.
СПИСОК шкіл та платформ, які надали безкоштовний доступ до своїх онлайн-ресурсів.
– Науково-дослідницька школа Базис разом з Viber-спільнотою Школа_інфо проводять освітню ініціативу для учнів початкової та середньої школи України: https://vb.me/school_info
Щодня публікуватимуть завдання для учнів 1-4 класів. Наступного тижня планують запустити програму й для учнів 5-6 класів. Навчальний план містить завдання з англійської мови, математики, логіки, грамоти, науки, читання, фізкультури.
– Академія Сучасної Освіти А+
Проєкт з онлайн-навчання для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять в Zооm: https://aplus.ua/
– JAMM School
Дистанційна школа 5-11 класи: https://jammschool.com.ua/
– Дистанційна школа «Центр освіти «Оптіма» відкрила доступ до річних матеріалів 1-11 класів безкоштовно. Потрібно зареєструватися, вказати свою електронну пошту, і на неї приходить посилання та пароль для входу: https://optima.school/free-education
–  Платформа ThinkGlobal безкоштовно доєднують до живих уроків, надають навчальні матеріали за весь рік і проводять додаткові активності для діток. Слідкуйте на їхній фейсбук-сторінці за розкладом.
–  Alterra School Територiя iншого навчання відкриває свою екстернат-платформу ALTERRA ONLINE EXTERNAT. Ви зможете отримати доступ до матеріалів та тестів. Подробиці на їхній фейсбук-сторінці.
–  Освітня платформа OkStudy розпочали безкоштовні та щоденні зустрічі онлайн з дітьми від 6 років: танці, ігри, англійська, перегляд фільмів та інше. Розклад оновлюється кожного дня на сторінці і Telegram-каналі: https://t.me/OkStudy137
– Комп‘ютерна Академія ШАГ організували безкоштовну серію онлайн майстер-класів і тематичних зустрічей для дітей 7-14 років: безпека в інтернеті, створення та перші кроки для заробітку на NFT, розробка ігор за допомогою Construct. За оновленнями слідкуйте на їхній стоірінці або на сайті: https://od.itstep.org/
–  Науковий ліцей Клима Чурюмова
Безкоштовна реєстрація на онлайн уроки і регулярні щоденні зустрічі дітей з психологом: https://bit.ly/3hCf6dm
Програма дає можливість дітям слухати предмети шкільної програми, науково-популярні лекції, Speaking Club, авторські курси від вчених, митців та цікаві інтерактиви неформальної освіти. Протягом дня плануються регулярні включення психологів.
–  ТОВ “Центр Дистанційної Освіти “Джерело”
Всі охочі до кінця навчального року отримують вільний доступ до повного пакету “Слухач” (1-11 класи) для самонавчання – повна шкільна програма. Реєстрація за посиланням https://cdo.org.ua/reg/
–  Проєкт School Navigator
Тут можна зареєструватися: https://bit.ly/3sFkZg5, а тут https://www.eduforsafety.com.ua/ знайти як записи уроків, так і уроки в режимі реального часу українською, англійською та російською мовами.
– ГО “Смарт Освіта” разом з українськими вчителями проводить пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей та підлітків. Щодня оновлений розклад на https://nus.org.ua/  Зустрічі безкоштовні. Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина долучилася до таких зустрічей, заповніть анкету: https://bit.ly/34aOXzh

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *