Оратівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
23 Квітня 2024 р

Проєкт «Кадетський корпус поліції»

25 січня 2022 року о 12.00 у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» (вул. Театральна, 15) відбулось підписання меморандуму про співпрацю між ГУНП у Вінницькій області, Національною академією внутрішніх справ та Львівським державним університетом внутрішніх справ в межах реалізації першого в Україні інноваційного проєкту «Кадетський корпус поліції», який успішно стартував у 2021 році.
Мета проєкту «Кадетський корпус поліції» - створення безкоштовних умов для молоді у підготовці їх до вступу у заклади вищої освіти системи МВС України. Одеський державний університет внутрішніх справ - перший навчальний заклад, який взяв участь у проєкті.
Учні випускних класів Вінниччини можуть безкоштовно пройти підготовку до вступу до вищих навчальних закладів МВС України ????
Унікальний навчально-підготовчий курс «Кадетський корпус поліції», заснований на базі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області,??не має аналогів?? в Україні! В рамках проєкту учнів випускних класів безкоштовно готують до вступу у заклади вищої освіти системи МВС.
Учні 11-х класів ознайомились із умовами даного проєкту.
 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *