Оратівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
18 Квітня 2024 р

Всеукраїнський турнір юних хіміків імені академіка В.В.Скопенка

Перший день Всеукраїнського турніру юних хіміків ім.В.В.Скопенка - YouTube

 

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом МОН від 24.11.2020 № 145, у грудні 2020 р. – січні 2021 р. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національним університетом біоресурсів і природокористування України за підтримки Союзу хіміків України проводять IV Всеукраїнський турнір юних хіміків імені академіка В. В. Скопенка.

Турнір проходитив у два етапи в заочно-дистанційній формі:

- І етап – відбірковий (заочний)– з 15 грудня 2020 р. до 20 січня 2021 р.,

- ІІ етап – фінальний (дистанційний) – з 27 до 29 січня 2021 р.

У фінальному етапі приймали участь 146 учнів з усієї України. Впродовж трьох днів учні слухали лекції викладачів з університетів, а потім виконували турнірні завдання.

Учні нашої школи прийняли участь у даному турнірі. Захищали честь школи: Сорока Дарина, 11-Б клас, Ходик Єлизавета, 10-А клас та Міщенко Тетяна, 9-А клас. Підготувала учнів до конкурсу вчителька хімії Корнійчук Юлія Михайлівна.

Учениця 9-А Міщенко Тетяна посіла восьме місце у турнірному рейтингу учнів. 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *