Оратівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
03 Травня 2024 р

День толерантності -2023

Толерантність як норму сучасного цивілізованого світу продекламовано в Резолюції Генеральної Конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року як «Декларацію принципів толерантності». З того часу цей день щороку відзначається як Міжнародний день толерантності по усій планеті.
З латини tolerantia означає «стійкість, витривалість».
Синоніми толерантності ‒ це терпимість, повага до чужої думки, лояльність. Толерантність повинні виявляти як окремі люди та групи людей, так і держави.
Для учнів 8-Б класу проведено годину спілкування "Вчимося бути толерантними людьми"
У своєму житті людина може обійтись без багатьох речей, але не без іншої людини. Але іноді людські стосунки попри все спричиняють непорозуміння , суперечки, конфлікти. Щоб запобігти цьому, ми вчимося ладнати з різними людьми. " Толерантність у моєму розумінні" 4 -Б клас.
У нашому житті нас приваблюють люди, які схожі на нас, але це не означає, що всі інші гірші за нас або якісь не такі. Не варто ділити всіх на своїх і чужих. Кожна людина повинна мати можливість знаходити розуміння і підтримку - це і є толерантність. ,, Ми всі різні, але ми всі рівні" 2 -А клас
Сучасна культурна людина - це не тільки освічена людина, але людина, що володіє почуттям самоповаги, яку шанують оточуючі. Толерантність вважається ознакою високого духовного та інтелектуального розвитку індивідуума, групи, суспільства в цілому.
Урок толерантності проведено для учнів 4-Б класу класним керівником Гнатюк Л.І. та асистентом учителя Карпенко Т.І.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *