Оратівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
03 Травня 2024 р

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"-2023

25 листопада 2023 року стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

1 грудня увесь світ говорить про СНІД, про те, яку загрозу існування людства несе глобальна епідемія. Можна згадувати і оплакувати тих, хто помер або смертельно хворий, можна говорити про масштаби трагедії, але й можна поповнювати свої знання про ВІЛ- інфекцію, СНІД, шляхи інфікування, аналізувати свій спосіб життя і ризики інфікуватися. " Не дай СНІДу шанс" разом з 10 - Б класом.

1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом. У цей день ми говоримо про захворювання, від якого у світі померло близько 40,4 мільйона людей.
До нашого ліцею завітала лікар сімейної практики Несварлива Г.А. та провела лекцію–застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя» для учнів 9-11-х класів.

Фотобутафорія "Необхідно завжди пам’ятати і знати, що значно простіше уникнути ВІЛ-інфікування, ніж вилікувати СНІД."

Source: https://www.dolc.dp.ua/wpress/?p=22104

3 грудня - міжнародний день людей з особливими потребами.Практичним психологом Миронюк В.М. проведена година спілкування " Відкрий серце для добра", яка дала можливість учням 7 -А класу відчути труднощі, з якими зустрічаються люди з обмеженими можливостями, допомагала формувати в дітей любов і повагу, співчуття та гуманне ставлення до таких людей.

Квест-гра "Кожен з нас волонтер"

"Хай знає кожна дитина, велика й мала, що в неї є обов'язки й права".

Урок-квест "Правовий світ дитини"

Міжнародний день прав людини

Екскурсія до Оратівського суду

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *